Airhockeytafel huren

Aantal:

100,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Airhockeytafel huren
>
  • Airhockeytafel huren
<

Producteigenschappen

Lengte
163 cm
Breedte
107 cm
Hoogte
63 cm
Stroombehoefte
220V
Aantal gebruikers
2
Zelf ophalen niet mogelijk
Nee

Omschrijving

Airhockey huren - Springkussenverhuur Nederweert

Bij Partytentverhuur De Peel is het mogelijk om een professionele airhockeytafel te huren en te genieten van een populair en vermakelijk spel. Het doel van het spel is om de puck bij de tegenstander in het doel te schuiven terwijl er lucht vanuit de onderkant van het speelveld wordt geblazen, wat zorgt voor een vloeiende en snelle beweging van de puck. Wie kan de meeste punten scoren tegen zijn of haar tegenstander?

Dit spel is geschikt voor zowel jong als oud en biedt urenlang speelplezier. Particulieren kunnen gratis gebruikmaken van het spel, terwijl het ook beschikbaar is voor verhuur op feesten en evenementen waarbij een geldinzet vereist kan zijn.

Het is belangrijk om op te merken dat de airhockeytafel niet zelf kan worden opgehaald, waardoor transportkosten verplicht zijn. Na het aansluiten van de tafel op een stroompunt kan het spel beginnen en kan iedereen genieten van het plezier dat het spel biedt.

Springkussenverhuur Nederweert verhuurt ook springkussens in Altweerterheide, Budel, Ell, Heythuysen, Maarheze, Nederweert, Nederweert-Eind, Ospel, Stramproy, Weert en omgeving.