Over ons

Over ons - Springkussen huren Nederweert

Springkussenverhuur Nederweert is dé plek voor het huren van de meest spectaculaire springkussens, stormbanen en spellen. Of je nu een feest, evenement, sportdag, zeskamp of winteractiviteit organiseert, wij hebben voor elke gelegenheid een passend aanbod en geschikt thema. Bij ons kun je terecht als particulier, zakelijke klant of school.

Ons brede scala aan springkussens is van goede kwaliteit en wordt aangeboden tegen een scherpe huurprijs. Naast de springkussens en stormbanen hebben wij ook verkoelende waterattracties, voetbalspellen, attracties en benodigdheden voor een zeskamp in ons assortiment. Zelfs voor de gaafste winterattracties en alle benodigde partymaterialen kun je bij ons terecht.

Vier bijvoorbeeld een kinderfeestje of communie met een van onze springkussens met glijbaan, speelkussens of luchtkussens. Voor een sportdag of zeskamp hebben wij de meest spectaculaire stormbanen, tot wel 40 meter lang! Ook voor de Koningsspelen hebben wij een uiteenlopend aanbod, met voor alle leerlingen wat wils. En als je een winterevenement organiseert, hebben wij zelfs een kunststof schaatstbaan, een blokhut en een echte après-ski-tent!

Kortom, Springkussenverhuur Nederweert is jouw partner voor het huren van de gaafste opblaasbare materialen en spellen. Wij bieden een ruime keuze aan attracties voor elk type evenement en zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Springkussenverhuur Nederweert verhuurt ook springkussens in Altweerterheide, Budel, Ell, Heythuysen, Maarheze, Nederweert, Nederweert-Eind, Ospel, Stramproy, Weert en omgeving.