Springkussen Open

 

Alle springkussen open

Springkussen Krokodil 3x3m
Beleef uren speelplezier op dit compacte krokodillen springkussen!
1 dag
70,00
incl. BTW
Springkussen Multiplay Circus 6x5m
Hooggeëerd publiek, betreed het circus en geniet!
1 dag
145,00
incl. BTW
Speelkussen Inky 8x8m huren
Leef je uit op de tentakels van deze vrolijke octopus!
1 dag
150,00
incl. BTW

Springkussens open huren - Springkussenverhuur Nederweert

Springkussenverhuur Nederweert biedt meer dan alleen springkussens. Naast de keuze tussen een springkussen met of zonder dak, kun je ook kiezen voor speelkussens. Deze opblaasbare speelobjecten bevatten diverse speelobjecten en een glijbaan, waardoor ze extra speelplezier bieden en het luchtkussen nog uitdagender maken. Onze springkussens zijn beschikbaar in verschillende thema's, waardoor je altijd het perfecte luchtkussen vindt voor jouw evenement, verjaardag of kinderfeestje.

Bij Springkussenverhuur Nederweert krijg je ook de elektrische blower en materialen om het luchtkussen te verankeren kosteloos meegeleverd. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het luchtkussen bij jou op locatie te bezorgen en retour te halen, en om gebruik te maken van onze op- en afbouw service tegen een kleine meerprijs.

Als je nog vragen hebt over onze springkussens, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze medewerkers. Zij staan altijd klaar om je verder te helpen!

Springkussenverhuur Nederweert verhuurt ook springkussens in Altweerterheide, Budel, Ell, Heythuysen, Maarheze, Nederweert, Nederweert-Eind, Ospel, Stramproy, Weert en omgeving.