Glijbaan ijsbeer XL huren

1 dag  295,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
12,5m
Breedte
3,8m
Hoogte
6,6m
Stroombehoefte
2x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
12

Omschrijving

Multiplay ijsbeer glijbaan huren - Springkussenverhuur Nederweert

Op zoek naar een unieke glijbaan om jouw feest of evenement compleet te maken? Huur dan onze IJsbeer XL-glijbaan, met een indrukwekkende lengte van 13 meter en een hoogte van 7 meter. Deze geweldige glijbaan past perfect bij een winters thema en zorgt voor veel plezier!

Bij Springkussenverhuur Nederweert ben je aan het juiste adres voor het huren van diverse fantastische winterattracties. En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen wij je ook assisteren bij zowel de op- als afbouw van het luchtkussen tegen een kleine vergoeding. Zo kun je zonder zorgen genieten van jouw evenement en de fantastische glijbaanervaring.

Neem contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid. We kijken ernaar uit om jou te helpen bij het creëren van een onvergetelijk feest of evenement met onze toffe glijbaan en andere winterse attracties!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over glijbaan ijsbeer XL. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur De Peel verhuurt ook springkussens in Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Plasmolen, Someren, Venlo, Venray en omstreken.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje