Partytent 3x4 meter huren

1 dag  50,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
4
Breedte
3
Hoogte
2,9

Omschrijving

3×4 Partytent huren – 3×4 Springkussenverhuur Nederweert

De 3x4 meter partytent is een bijzondere keuze voor kleinschalige feesten en evenementen. Met zijn compacte formaat en een oppervlakte van 12m² biedt deze tent voldoende ruimte voor ongeveer 20 personen. Het is de ideale oplossing voor situaties waarin je niet beschikt over een uitgestrekte tuin of ruimte.

De tent kan eenvoudig worden aangevuld met bijpassend meubilair, zoals statafels of biertafels, om een comfortabele en gezellige sfeer te creëren. Het is echter belangrijk om te onthouden dat het toevoegen van deze tafels de beschikbare ruimte in de tent zal beperken, waardoor er minder mensen in passen.

Hier zijn enkele kenmerken van de 3x4 tent op een rijtje:

  • Geschikt voor ongeveer 20 personen, afhankelijk van de indeling.
  • Ruimte voor ongeveer 2 statafels.
  • Eenvoudig op te zetten binnen 30 minuten.
  • Inclusief zijwanden om bescherming te bieden tegen wind en regen.
  • Een duidelijke handleiding wordt meegeleverd om het opzetten te vergemakkelijken.
  • De tent kan gehuurd worden voor minimaal 3 dagen, waarbij de eerste dag voor het ophalen is, de tweede dag voor gebruik en de derde dag voor het terugbrengen van de tent.
  • De partytent kan vervoerd worden met een normale personenauto, omdat het langste deel van de tent een lengte heeft van 220 cm.

Met deze unieke en praktische eigenschappen biedt de 3x4 meter partytent de perfecte oplossing voor het organiseren van intieme feesten en evenementen, zelfs als je beperkte ruimte tot je beschikking hebt. Maak van jouw bijzondere gelegenheid een succes met deze speciale partytent.

Springkussenverhuur Nederweert verhuurt ook springkussens in Altweerterheide, Budel, Ell, Heythuysen, Maarheze, Nederweert, Nederweert-Eind, Ospel, Stramproy, Weert en omgeving.