Partytent 3x6 meter huren

1 dag  60,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
6
Breedte
3
Hoogte
3,9
Op- en afbouwadvies
Dit artikel is makkelijk zelf op en af te bouwen
Aantal gebruikers
30

Omschrijving

3×6 Partytent huren – 3×6 Springkussenverhuur Nederweert

 

Onze 3x6m partytent is de perfecte keuze voor een zomers tuinfeest en biedt een feestruimte van in totaal 18m². Dankzij de rechthoekige vorm is deze tent ideaal voor langwerpige tuinen. Met een minimale capaciteit van 30 personen en ruimte voor 4 statafels, is deze tent geschikt voor middelgrote bijeenkomsten. Bij levering zorgen we ervoor dat de tent altijd inclusief bijpassende zijwanden en kopwanden met ritssluiting wordt geleverd, zodat je de tent kunt aanpassen aan de weersomstandigheden en privacy kunt creëren.

Hier zijn de eigenschappen van de 3x6 tent overzichtelijk op een rijtje:

  • Ruimte voor circa 30 personen, afhankelijk van de opstelling.
  • Geschikt voor circa 4 á 5 statafels.
  • De partytent wordt geleverd inclusief zijwanden om bescherming te bieden tegen wind en regen.
  • De opbouwtijd bedraagt circa 45 minuten.
  • Bij levering ontvang je een duidelijke handleiding om het opzetten van de tent gemakkelijk te maken.
  • Je huurt de partytent voor een periode van 3 dagen, waarbij de eerste dag bestemd is voor het ophalen, de tweede dag voor gebruik en de derde dag voor het terugbrengen van de tent.

Met de 3x6m partytent kun je een geweldig feest organiseren in je eigen tuin. Het biedt voldoende ruimte voor al je gasten en statafels, zodat iedereen comfortabel kan genieten. Huur al je benodigdheden bij Springkussenverhuur Nederweert en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Vragen over partytent 3x6

Heb je vragen over onze partytent 3x6 of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Springkussenverhuur Nederweert verhuurt ook springkussens in Altweerterheide, Budel, Ell, Heythuysen, Maarheze, Nederweert, Nederweert-Eind, Ospel, Stramproy, Weert en omgeving.