Partytent 4x8 meter huren

1 dag  85,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
8
Breedte
4
Hoogte
3,2
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren u dit product door ons op te laten bouwen
Aantal gebruikers
50

Omschrijving

4×8 Partytent huren – 4×8 Springkussenverhuur Nederweert

 

Onze 4x8 partytent is speciaal ontworpen om een ruime en comfortabele feestruimte te bieden voor grotere gezelschappen. Met een totale oppervlakte van 32m² is deze tent perfect geschikt voor ongeveer 50 personen. Naast de feestruimte is er nog extra ruimte beschikbaar voor bijvoorbeeld 5 of 6 statafels of andere benodigdheden, zoals heaters om het comfortabel te houden, zelfs bij koudere temperaturen. Voor warmere dagen kun je ook een koeling huren om je drankjes lekker koel te houden.

Hier zijn de kenmerken van de 4x8 partytent op een rijtje:

  • Biedt ruimte voor circa 50 personen, afhankelijk van de indeling.
  • Ruimte voor circa 5 á 6 statafels.
  • De opbouwtijd van de tent bedraagt ongeveer 45 minuten.
  • De partytent wordt geleverd inclusief zijwanden en een handleiding om het opzetten eenvoudig te maken.
  • Je huurt de tent voor een periode van 3 dagen, waarbij de eerste dag is gereserveerd voor het ophalen, de tweede dag voor gebruik en de derde dag voor het terugbrengen van de tent.
  • De tent kan gemakkelijk vervoerd worden met een normale personenauto, aangezien het langste deel een lengte heeft van 220 cm.

Met onze 4x8 partytent kun je een ruime en comfortabele feestruimte creëren voor je grotere gezelschap. Of het nu gaat om een bruiloft, jubileum, verjaardag of ander evenement, deze tent biedt voldoende ruimte voor iedereen om te genieten. Huur de tent bij Springkussenverhuur Nederweert en maak van jouw evenement een groot succes!

 

Vragen over 4x8 partytent

Heb je vragen over onze 4x8 partytent of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Springkussenverhuur Nederweert verhuurt ook springkussens in Altweerterheide, Budel, Ell, Heythuysen, Maarheze, Nederweert, Nederweert-Eind, Ospel, Stramproy, Weert en omgeving.