Rodelbaan winter 14m

1 dag  300,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
14m
Breedte
3m
Hoogte
4m
Overdekt
Ja
Stroombehoefte
1x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
1

Omschrijving

Rodelbaan winter huren - Springkussenverhuur Nederweert

Wil je een spannende toevoeging voor jouw feest of evenement? Huur dan onze sensationele rodelbaan! Met een lengte van 14 meter en een breedte van 3 meter is deze rodelbaan perfect om vanaf te glijden. Beleef een onvergetelijke ervaring terwijl je met hoge snelheid naar beneden roetsjt op deze winterse rodelbaan.

Bij Springkussenverhuur Nederweert kun je terecht voor een breed scala aan geweldige winterattracties. Naast de rodelbaan bieden wij ook andere unieke attracties die jouw evenement compleet maken. En maak je geen zorgen, wij staan klaar om je te ondersteunen bij zowel de opbouw als de afbouw van het luchtkussen tegen een kleine vergoeding. Zo hoef je je nergens zorgen over te maken en kun je volop genieten van jouw feest of evenement.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid. Wij kijken ernaar uit om jou te helpen bij het creëren van een onvergetelijke ervaring met onze toffe winterattracties!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over glijbaan ijsbeer XL. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Nederweert verhuurt ook springkussens in Altweerterheide, Budel, Ell, Heythuysen, Maarheze, Nederweert, Nederweert-Eind, Ospel, Stramproy, Weert en omgeving.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje