Springkussen Maxi Mutlifun Feest

1 dag  115,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
5,4m
Breedte
3,7m
Hoogte
2,4m
Overdekt
Ja
Stroombehoefte
1x 1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
12

Omschrijving

Springkussen Maxi Multifun Feest Huren - Springkussenverhuur Nederweert

de feestelijkste springkussens vind je bij ons in het assortiment waaronder het Springkussen Maxi Multifun Feest! Dit springkussen is zoals de naam al verklapt een echt feestje om in rond te springen! Op het springkussen staan blije kindjes afgebeeld met een heerlijke taart! Perfecte toevoeging op een verjaardagsfeestje of als er iets anders te vieren is. Het springkussen is 6 bij 4 meter groot. Is jouw tuin groot genoeg? Huur dan dit leuke springkussen over de verjaardag van je kind groots te vieren. Een dag vol pret wordt het in elk geval!

LET OP:
– Wij leveren onze luchtkussens zonder haspels, voor een meerprijs van €10,00 huurt u bij ons een haspel van 25 meter lengte, deze dient u van tevoren te reserveren.
– Op het moment dat wij het luchtkussen voor u opbouwen, is het van belang dat u zorgt dat er een werkende stroombron aanwezig is op de plaats waar het luchtkussen dient komen te staan. Zorg ervoor dat de stroombron werkend is op het moment dat wij het luchtkussen komen bezorgen.
– Houd bij het inmeten van een luchtkussen bij u op locatie rekening met extra ruimte zodat het luchtkussen goed te betreden is en voldoende vrijstaat van obstakels

Heb je nog vragen? Stel ze ons dan gerust. Wij helpen je graag verder en proberen je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Springkussenverhuur Nederweert verhuurt ook springkussens in Altweerterheide, Budel, Ell, Heythuysen, Maarheze, Nederweert, Nederweert-Eind, Ospel, Stramproy, Weert en omgeving.

Extra Productopties

1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje


1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje