Stretchtent 10x10m

Aantal:

1.040,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Stretchtent 10x10m
>
  • Stretchtent 10x10m
<

Producteigenschappen

Lengte
10m
Breedte
10m
Op- en afbouwadvies
Op- en afbouw zit in de prijs
Aantal gebruikers
100

Omschrijving

Stretchtent 10x10m huren - Springkussenverhuur Nederweert

 

Voor een bijzondere bruiloft of jubileum is een gewone partytent simpelweg niet voldoende. Daarom nodigen wij je uit om te kiezen voor een van de unieke stretchtenten van Springkussenverhuur Nederweert. Met onze 10x10m stretchtent bieden we plaats aan ongeveer 100 personen, en houd er rekening mee dat er aan alle zijden nog 1 meter extra ruimte nodig is voor het plaatsen van de tent. Dankzij het prachtige beige doek en de elegante houten palen creëren we een betoverende sfeer die perfect past bij jullie speciale gelegenheid.

Bij Springkussenverhuur Nederweert zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Ons deskundige team zal de stretchtent vakkundig voor jullie opzetten en afbouwen, zodat jullie je nergens zorgen over hoeven te maken. Bovendien leveren wij de tenten inclusief een brandveiligheidscertificaat, zodat jullie veilig kunnen genieten van jullie bijzondere dag.

Laat jullie bruiloft of jubileum echt speciaal zijn met een stretchtent van Springkussenverhuur Nederweert. Wij bieden jullie een unieke en sfeervolle locatie waarin jullie en jullie gasten zich helemaal thuis zullen voelen. Kies voor kwaliteit, comfort en stijl met onze stretchtenten. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons helpen om van jullie evenement een onvergetelijke ervaring te maken.

 

Deze prijs is inclusief BTW en opbouw/afbouw.

Wilt u er ook een mooie houten vlondervloer bij huren? Voeg dit dan onderaan deze pagina toe aan uw aanvraag. 

Eigenschappen van de stretchtenten:

  • In velen vormen en afmetingen te moduleren,
  • 450 gram/m2 hi-tech flexibel materiaal,
  • Brandcertificaat M2 klasse,
  • Hoge UV index: 8
  • Zware waterproof polymere coating,
  • De palen kunnen op verschillende plaatsen geplaatst worden,
  • Geschikt tot windkracht 7.

Heeft u nog vragen over deze mooie tenten? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag.

Springkussenverhuur Nederweert verhuurt ook springkussens in Altweerterheide, Budel, Ell, Heythuysen, Maarheze, Nederweert, Nederweert-Eind, Ospel, Stramproy, Weert en omgeving.

 

EXTRA PRODUCTOPTIES