Stretchtent 10x12m

Aantal:

1.245,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Stretchtent 10x12m
>
  • Stretchtent 10x12m
<

Producteigenschappen

Lengte
10m
Breedte
12m
Op- en afbouwadvies
Op- en afbouw zit in de prijs
Aantal gebruikers
120

Omschrijving

Stretchtent 10x12m huren - Springkussenverhuur Nederweert

 

Op jullie speciale bruiloft of jubileum is een gewone partytent simpelweg niet voldoende. Daarom bieden wij de perfecte oplossing: onze prachtige stretchtenten. Bij Springkussenverhuur Nederweert begrijpen we dat jullie een speciale tent nodig hebben voor een speciale dag. Kies daarom voordelig voor een van onze hoogwaardige stretchtenten. Met onze 10x12m stretchtent creëren jullie direct ruimte voor maar liefst 120 personen. En het beste is dat we een scala aan verschillende maten hebben, zodat er altijd een stretchtent is die perfect past bij jullie feest of evenement.

Bij Springkussenverhuur Nederweert staat service voorop. Wij nemen al het gedoe uit handen, want onze professionele teamleden zetten de stretchtent voor jullie op en bouwen deze ook weer af. Zo kunnen jullie je volledig focussen op het genieten van jullie speciale dag. En om jullie gemoedsrust te verzekeren, leveren wij de tenten altijd inclusief een brandveiligheidscertificaat.

Laat jullie feest of evenement uitblinken met een van onze stretchtenten. De combinatie van stijl, comfort en betaalbaarheid maakt het de ideale keuze voor jullie bijzondere gelegenheid. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij van jullie bruiloft of jubileum een onvergetelijke ervaring kunnen maken.

 

Al onze prijs zijn inclusief BTW en opbouw/afbouw.

Wilt u er ook een mooie houten vlondervloer bij huren? Ook dat is mogelijk bij Springkussenverhuur Nederweert.

Eigenschappen van de stretchtenten:

  • In velen vormen en afmetingen te moduleren,
  • 450 gram/m2 hi-tech flexibel materiaal,
  • Brandcertificaat M2 klasse,
  • Hoge UV index: 8
  • Zware waterproof polymere coating,
  • De palen kunnen op verschillende plaatsen geplaatst worden,
  • Geschikt tot windkracht 7.

Heeft u nog vragen over deze mooie tenten? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag.

Springkussenverhuur Nederweert verhuurt ook springkussens in Altweerterheide, Budel, Ell, Heythuysen, Maarheze, Nederweert, Nederweert-Eind, Ospel, Stramproy, Weert en omgeving.

 

EXTRA PRODUCTOPTIES