Stretchtent 10x15m

1 dag  1.450,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
10m
Breedte
15m
Op- en afbouwadvies
Op- en afbouw zit in de prijs
Aantal gebruikers
150

Omschrijving

Stretchtent 10x15m huren - Springkussenverhuur Nederweert

 

Op jullie bijzondere bruiloft of jubileum is een gewone tent simpelweg niet voldoende. Daarom presenteren wij met trots de unieke stretchtenten van Springkussenverhuur Nederweert. Onze stretchtenten voldoen absoluut aan de hoge eisen die jullie stellen aan de speciale sfeer die jullie willen creëren. Met het beige doek en de houten palen brengen we een gezellige en open atmosfeer tot stand. Of het nu gaat om een zomers evenement of een romantische bruiloft, onze stretchtenten tillen jullie speciale dag naar een hoger niveau.

Voor de perfecte stretchtent van 10x15m hebben jullie een vrije ruimte nodig van minimaal 12x17 meter. Maar maak je geen zorgen, we bieden ook een scala aan andere formaten, zodat er altijd een stretchtent is die perfect past bij jullie feestelijke gelegenheid.

Bij Springkussenverhuur Nederweert begrijpen we dat jullie geen zorgen willen hebben over het opzetten en afbreken van de tent. Daarom nemen wij deze taak volledig uit handen. Ons professionele team zorgt ervoor dat de stretchtent altijd voor jullie wordt opgezet en afgebouwd. Zo kunnen jullie je volledig concentreren op het genieten van jullie speciale dag. En om jullie gemoedsrust te garanderen, leveren wij de tenten altijd inclusief een brandveiligheidscertificaat.

Laat jullie bruiloft of jubileum uitblinken met onze unieke stretchtenten. De combinatie van stijl, gezelligheid en kwaliteit maakt het de ideale keuze voor jullie speciale gelegenheid. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij van jullie evenement een onvergetelijke ervaring kunnen maken.

Al onze prijs zijn inclusief BTW en opbouw/afbouw.

Wilt u er ook een mooie houten vlondervloer bij huren? Dit kunt u er eenvoudig bijbestellen zodat u zorgeloos kunt genieten van jullie speciale dag. 

Eigenschappen van de stretchtenten:

  • In velen vormen en afmetingen te moduleren,
  • 450 gram/m2 hi-tech flexibel materiaal,
  • Brandcertificaat M2 klasse,
  • Hoge UV index: 8
  • Zware waterproof polymere coating,
  • De palen kunnen op verschillende plaatsen geplaatst worden,
  • Geschikt tot windkracht 7.

Heeft u nog vragen over deze mooie tenten? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag.

Springkussenverhuur Nederweert verhuurt ook springkussens in Altweerterheide, Budel, Ell, Heythuysen, Maarheze, Nederweert, Nederweert-Eind, Ospel, Stramproy, Weert en omgeving.

 

EXTRA PRODUCTOPTIES