Stretchtent 10x17m

Aantal:

1.550,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Stretchtent 10x17m
>
  • Stretchtent 10x17m
<

Producteigenschappen

Lengte
10m
Breedte
17m
Op- en afbouwadvies
Op- en afbouw zit in de prijs
Aantal gebruikers
170

Omschrijving

Stretchtent 10x17m huren – Springkussenverhuur Nederweert

 

Op zoek naar de perfecte oplossing voor jouw bedrijfsfeest of trouwdag? Zoek niet verder! Springkussenverhuur Nederweert presenteert met trots de indrukwekkende stretchtent van 10x17 meter. Met deze ruime tent bieden we in één keer onderdak aan circa 170 personen, waardoor jullie gasten comfortabel kunnen genieten van jullie speciale gelegenheid. Of het nu gaat om een sprankelend bedrijfsfeest of een betoverende bruiloft, onze stretchtenten zijn altijd de ideale keuze.

Naast de praktische voordelen zorgen onze stretchtenten ook voor een ongekende sfeer. Het beige doek en de elegante houten palen creëren een unieke ambiance die jouw evenement naar een hoger niveau tilt. Met deze luxueuze variant op de normale partytent maak je een statement en geef je jouw feest de uitstraling die het verdient.

Bij Springkussenverhuur Nederweert begrijpen we dat jullie alle aandacht willen besteden aan het plezier en de beleving van jullie speciale dag. Daarom nemen wij de volledige verantwoordelijkheid voor het opzetten en afbreken van de tent uit handen. Ons ervaren team zorgt ervoor dat de stretchtent op tijd en professioneel wordt geïnstalleerd, zodat jullie je kunnen richten op het creëren van onvergetelijke herinneringen.

Kies voor het gemak, de sfeer en de luxe van onze stretchtenten. Bij Springkussenverhuur Nederweert streven we altijd naar perfectie, zodat jullie evenement een groot succes wordt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij kunnen bijdragen aan jullie bijzondere dag.

 

Al onze prijs zijn inclusief BTW en opbouw/afbouw.

Wilt u er ook een mooie houten vlondervloer bij huren? Een houten vloer huur je ook voordelig bij Springkussenverhuur Nederweert

Eigenschappen van de stretchtenten:

  • In velen vormen en afmetingen te moduleren,
  • 450 gram/m2 hi-tech flexibel materiaal,
  • Brandcertificaat M2 klasse,
  • Hoge UV index: 8
  • Zware waterproof polymere coating,
  • De palen kunnen op verschillende plaatsen geplaatst worden,
  • Geschikt tot windkracht 7.

Heeft u nog vragen over deze mooie tenten? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag.

Springkussenverhuur Nederweert verhuurt ook springkussens in Altweerterheide, Budel, Ell, Heythuysen, Maarheze, Nederweert, Nederweert-Eind, Ospel, Stramproy, Weert en omgeving.

 

EXTRA PRODUCTOPTIES