Stretchtent 10x20m

Aantal:

1.940,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Stretchtent 10x20m
>
  • Stretchtent 10x20m
<

Producteigenschappen

Lengte
10m
Breedte
20m
Op- en afbouwadvies
Op- en afbouw zit in de prijs
Aantal gebruikers
200

Omschrijving

Stretchtent 10x20m huren –Springkussenverhuur Nederweert

 

Op een speciale dag zoals een bruiloft of jubileum wil je natuurlijk niets minder dan een speciale tent. Bij Springkussenverhuur Nederweert hebben we de perfecte oplossing: onze adembenemende stretchtenten. Deze tenten voldoen ruimschoots aan de eisen die je stelt aan een speciale tent en bieden een onvergetelijke ervaring voor jou en je gasten. Met een capaciteit van circa 200 personen is er voldoende ruimte om al je dierbaren te ontvangen en samen te genieten.

Bij Springkussenverhuur Nederweert begrijpen we dat elke gelegenheid uniek is. Daarom bieden we een scala aan stretchtenten in verschillende maten, zodat er altijd een geschikte optie is voor jouw feest. Of je nu een intieme setting wilt creëren of juist een grootschalig evenement organiseert, wij hebben de ideale stretchtent voor jouw wensen.

Onze stretchtenten zijn niet alleen functioneel, maar ook visueel verbluffend. Met hun elegante uitstraling en flexibele vorm voegen ze een vleugje stijl en verfijning toe aan elke gelegenheid. Laat je gasten onder de betoverende stof van de stretchtent genieten van een sfeer die je nergens anders vindt.

Bij Springkussenverhuur Nederweert streven we naar een naadloze ervaring voor onze klanten. Daarom nemen wij graag de verantwoordelijkheid voor het opzetten en afbreken van de tent uit handen. Ons ervaren team zorgt ervoor dat de stretchtent perfect wordt geïnstalleerd, zodat jij je kunt concentreren op het vieren van je speciale dag.

Kies voor de speciale touch van onze stretchtenten en maak van jouw bruiloft of jubileum een onvergetelijke gebeurtenis. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Springkussenverhuur Nederweert jouw speciale dag naar nieuwe hoogten kan brengen.

 

Al onze prijs zijn inclusief BTW en opbouw/afbouw.

Eigenschappen van de stretchtenten:

  • In velen vormen en afmetingen te moduleren,
  • 450 gram/m2 hi-tech flexibel materiaal,
  • Brandcertificaat M2 klasse,
  • Hoge UV index: 8
  • Zware waterproof polymere coating,
  • De palen kunnen op verschillende plaatsen geplaatst worden,
  • Geschikt tot windkracht 7.

Heeft u nog vragen over deze mooie tenten? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag.

Springkussenverhuur Nederweert verhuurt ook springkussens in Altweerterheide, Budel, Ell, Heythuysen, Maarheze, Nederweert, Nederweert-Eind, Ospel, Stramproy, Weert en omgeving.

 

EXTRA PRODUCTOPTIES