Stretchtent 10x25m

Aantal:

2.565,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Stretchtent 10x25m
>
  • Stretchtent 10x25m
<

Producteigenschappen

Lengte
10m
Breedte
25m
Aantal gebruikers
250

Omschrijving

Stretchtent 10x25m huren - Springkussenverhuur Nederweert

 

 

Op zoek naar de perfecte locatie voor jullie grote bruiloft, bedrijfsevenement of speciale festiviteit? Zoek niet verder! Bij Springkussenverhuur Nederweert hebben we de ultieme stretchtent die aan al jullie wensen voldoet. Onze indrukwekkende stretchtent van 10x25m is de grootste binnen ons assortiment en biedt ruimte aan maar liefst circa 250 gasten. Met deze ruime en prachtige tent creëer je een unieke sfeer waar iedereen nog lang over zal napraten.

Of je nu een spectaculaire bruiloft plant, een bedrijfsevenement organiseert of een ander belangrijk feest viert, onze stretchtent is de ideale keuze. Met zijn imposante afmetingen en stijlvolle uitstraling vormt deze tent het middelpunt van jullie bijzondere gelegenheid. Laat je gasten genieten van de grandeur en elegantie die deze stretchtent met zich meebrengt.

Bij Springkussenverhuur Nederweert begrijpen we dat elk evenement uniek is. Daarom bieden we een breed scala aan mogelijkheden en formaten, zodat je altijd de perfecte tent kunt kiezen die aansluit bij jullie specifieke behoeften. Of je nu een intieme sfeer wilt creëren of juist een grootschalige viering wilt organiseren, onze stretchtenten passen zich moeiteloos aan aan jullie wensen.

Met de stretchtent van Springkussenverhuur Nederweert kies je niet alleen voor ruimte en functionaliteit, maar ook voor een ongeëvenaarde sfeer. Onze tenten zijn ontworpen met oog voor detail en stralen pure klasse uit. Met hun prachtige vorm en hoogwaardige materialen brengen ze een sfeer van luxe en exclusiviteit naar jullie evenement.

Bij Springkussenverhuur Nederweert streven we naar perfectie in elk aspect van onze dienstverlening. Daarom zorgen wij ervoor dat de stretchtent volledig voor jullie wordt opgezet en afgebroken. Ons professionele team neemt alle zorgen uit handen, zodat jullie je volledig kunnen focussen op het vieren van jullie bijzondere dag.

Kies voor de grootste stretchtent in ons assortiment en maak van jullie evenement een onvergetelijke ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Springkussenverhuur Nederweert jullie feest naar nieuwe hoogten kan tillen.

 

Al onze prijs zijn inclusief BTW en opbouw/afbouw.

Wilt u er ook een mooie houten vlondervloer bij huren? Ga naar beneden op deze pagina om dit toe te voegen: Houten Tentvloeren.

Eigenschappen van de stretchtenten:

  • In velen vormen en afmetingen te moduleren,
  • 450 gram/m2 hi-tech flexibel materiaal,
  • Brandcertificaat M2 klasse,
  • Hoge UV index: 8
  • Zware waterproof polymere coating,
  • De palen kunnen op verschillende plaatsen geplaatst worden,
  • Geschikt tot windkracht 7.

Heeft u nog vragen over deze mooie tenten? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag.

Springkussenverhuur Nederweert verhuurt ook springkussens in Altweerterheide, Budel, Ell, Heythuysen, Maarheze, Nederweert, Nederweert-Eind, Ospel, Stramproy, Weert en omgeving.

 

EXTRA PRODUCTOPTIES