Stretchtent 7x10m

1 dag  940,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
7m
Breedte
10m
Op- en afbouwadvies
Op- en afbouw zit in de prijs
Aantal gebruikers
70

Omschrijving

Stretchtent 7x10m huren – Springkussenverhuur Nederweert

 

Bi Springkussenverhuur Nederweert begrijpen we dat speciale gelegenheden om een bijzondere tent vragen. Daarom bieden wij stretchtenten aan die perfect passen bij jullie speciale dag. Onze stretchtenten voldoen ruimschoots aan de eisen van een speciale tent en zorgen voor een onvergetelijke sfeer. Met het beige doek en de houten palen creëren we een warme en open ambiance, waarin al jullie gasten zich direct in zomerse sferen wanen. Kiezen voor een stretchtent betekent kiezen voor een sfeervol geheel dat jullie evenement naar een hoger niveau tilt.

Bij Springkussenverhuur Nederweert nemen we graag alle zorgen uit handen. Ons ervaren team zorgt voor een professionele opbouw en afbouw van de stretchtent, zodat jullie je volledig kunnen focussen op het vieren van jullie speciale gelegenheid. Bovendien leveren wij de tenten altijd inclusief een brandveiligheidscertificaat, zodat jullie met een gerust hart kunnen genieten van het feest.

Maak van jullie speciale dag een onvergetelijke ervaring met een stretchtent van Springkussenverhuur Nederweert. Wij staan garant voor een sfeervolle setting waarin jullie en jullie gasten zich helemaal thuis zullen voelen. Huur een stretchtent en creëer een unieke ambiance die jullie evenement naar een hoger niveau tilt.

 

Al onze prijs zijn inclusief BTW en opbouw/afbouw.

Wilt u er ook een mooie houten vlondervloer bij huren? Voeg deze dan onderaan deze pagina toe aan uw bestelling. 

Eigenschappen van de stretchtenten:

  • In velen vormen en afmetingen te moduleren,
  • 450 gram/m2 hi-tech flexibel materiaal,
  • Brandcertificaat M2 klasse,
  • Hoge UV index: 8
  • Zware waterproof polymere coating,
  • De palen kunnen op verschillende plaatsen geplaatst worden,
  • Geschikt tot windkracht 7.

Heeft u nog vragen over deze mooie tenten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Springkussenverhuur Nederweert verhuurt ook springkussens in Altweerterheide, Budel, Ell, Heythuysen, Maarheze, Nederweert, Nederweert-Eind, Ospel, Stramproy, Weert en omgeving.

 

EXTRA PRODUCTOPTIES