Stretchtent 7x7m

Aantal:

690,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Stretchtent 7x7m
>
  • Stretchtent 7x7m
<

Producteigenschappen

Lengte
7m
Breedte
7m
Op- en afbouwadvies
Op- en afbouw zit in de prijs
Aantal gebruikers
50

Omschrijving

Stretchtent 7x7m huren – Springkussenverhuur Nederweert

 

Bij Springkussenverhuur Nederweert begrijpen we als geen ander dat een gewone partytent niet voldoende is voor een bijzondere gelegenheid zoals een bruiloft of jubileum. Daarom bieden wij stretchtenten aan die zorgen voor extra sfeer en luxe op jullie speciale dag. Onze stretchtenten voldoen ruimschoots aan de eisen van een speciale tent en creëren een gezellige en open sfeer dankzij het beige doek en de houten palen. Of het nu gaat om een zomers evenement of een romantische bruiloft, onze stretchtenten voegen een extra vleugje magie toe.

Bij Springkussenverhuur Nederweert nemen we graag al jullie zorgen uit handen. Ons professionele team zorgt voor een vlekkeloze opzet en afbouw van de stretchtent, zodat jullie je volledig kunnen focussen op het genieten van jullie speciale dag. Bovendien leveren wij de tenten inclusief brandveiligheidscertificaat, zodat jullie met een gerust hart kunnen feesten en ontspannen.

Laat de stress achterwege en geniet in stijl van jullie speciale gelegenheid met de stretchtenten van Springkussenverhuur Nederweert. Wij staan klaar om jullie dag onvergetelijk te maken en een sfeervolle setting te creëren waar jullie en jullie gasten nog lang van zullen nagenieten.

 

Al onze prijs zijn inclusief BTW en opbouw/afbouw.

Wilt u er ook een mooie houten vlondervloer bij huren? Ga naar deze pagina om dit toe te voegen: Houten Tentvloeren

Eigenschappen van de stretchtenten:

  • In velen vormen en afmetingen te moduleren,
  • 450 gram/m2 hi-tech flexibel materiaal,
  • Brandcertificaat M2 klasse,
  • Hoge UV index: 8
  • Zware waterproof polymere coating,
  • De palen kunnen op verschillende plaatsen geplaatst worden,
  • Geschikt tot windkracht 7.

Heeft u nog vragen over deze mooie tenten? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag.

Springkussenverhuur Nederweert verhuurt ook springkussens in Altweerterheide, Budel, Ell, Heythuysen, Maarheze, Nederweert, Nederweert-Eind, Ospel, Stramproy, Weert en omgeving.

 

EXTRA PRODUCTOPTIES