Tafeltennistafel huren

Aantal:

85,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Tafeltennistafel huren
>
  • Tafeltennistafel huren
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Tafeltennistafel huren - Springkussenverhuur Nederweert

Bent u op zoek naar een leuke activiteit om toe te voegen aan uw feest of evenement? Overweeg dan om een van onze speltafels te huren, zoals onze populaire tafeltennistafel! Met plaats voor twee spelers aan elke kant, kun je tegen elkaar strijden om te zien wie de beste tafeltennisser is. En als je met een groep bent, kun je ook teams van twee vormen en afwisselen voor extra speelplezier.

Onze tafeltennistafel wordt geleverd met alles wat je nodig hebt, zoals pingpongballen, batjes en het net, zodat je meteen kunt beginnen met spelen. En als je op zoek bent naar meer spelopties, bekijk dan ons volledige assortiment aan speltafels die we verhuren. Van air hockey tot pooltafels, wij hebben voor elk wat wils!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de tafeltennistafel. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Nederweert verhuurt ook springkussens in Altweerterheide, Budel, Ell, Heythuysen, Maarheze, Nederweert, Nederweert-Eind, Ospel, Stramproy, Weert en omgeving.

Extra Productopties

85,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

75,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje