Tafelvoetbaltafel huren

Aantal:

85,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Tafelvoetbaltafel huren
>
  • Tafelvoetbaltafel huren
<

Producteigenschappen

Lengte
134cm
Breedte
110cm
Hoogte
90 cm
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
4

Omschrijving

Tafelvoetbaltafel huren - Springkussenverhuur Nederweert

Op zoek naar een leuk spelletje om thuis te spelen? Zoek niet verder dan tafelvoetbal, te huur bij Springkussenverhuur Nederweert! Met twee spelers aan elke kant kunnen in totaal vier spelers tegelijk strijden. Gebruik de bewegende staven om je voetballers te besturen en doelpunten te maken tegen je tegenstander, terwijl je ook je eigen doel verdedigt. Wie zal de eerste zijn die al zijn doelpunten maakt en als overwinnaar uit de strijd komt? Ontdek het met ons hoogwaardige tafelvoetbalspel!

Het inklapbare frame van deze game maakt het gemakkelijk te vervoeren en op te bergen, terwijl de duurzame constructie ervoor zorgt dat het bestand is tegen veel gebruik. En als u liever zelf meedoet aan de actie, bieden we ook live tafelvoetbalverhuur aan. Blader door onze selectie van games en maak van uw volgende evenement er een om nooit te vergeten!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de tafelvoetbaltafel. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Nederweert verhuurt ook springkussens in Altweerterheide, Budel, Ell, Heythuysen, Maarheze, Nederweert, Nederweert-Eind, Ospel, Stramproy, Weert en omgeving.

Extra Productopties

85,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

75,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje