Buitenspeeldag

maandag 2 januari 2023 door Wilfred | 1 reactie

Buitenspeeldag Nederweert is al over een paar dagen! Hier moeten natuurlijk een aantal voorbereidingen voor worden getroffen om het de kinderen zo goed mogelijk naar hun zin te maken. Bij Springkussenverhuur Nederweert kan je terecht voor vele te gekke attributen om de kinderen gegarandeerd te vermaken! Bij ons huur je onder andere de leukste uiteenlopende spellen en uitdagende luchtkussens. Daarnaast kan het uithoudingsvermogen en de klim -en klauterkunsten van de kinderen worden getest door middel van stormbanen. Het huren van vrolijke springkussens met diverse thema's zorgt voor veel springplezier samen met vrienden en vriendinnen. Aan vermaak zal het niet ontbreken tijdens de buitenspeeldag!

 

Springkussen

Wat is er nou leuker dan het springen op een springkussen met je vriendjes en vriendinnetjes? Tijdens deze dag spelen alle kinderen gezamenlijk buiten en wat is er dan leuker dan een springkussen huren? Vaak worden er spelletjes gespeeld als tikkertje, belletje trek, verstoppertje en ga zo maar door. Om de kinderen tijdens deze Buitenspeeldag van het jaar iets meer in het zonnetje te zetten kan je ervoor kiezen om een springkussen te huren. De springkussens zijn te huur in verschillende maten en thema's. Zo hebben we voor echte meisjes het springkussen Unicorn, voor de jongens springkussen piraten en wil je een springkussen die leuk is voor zowel jongens als meiden ga dan voor het springkussen met jungle thema.

 

Stormbanen en glijbanen

Wil je iets actiefs doen met de de buurtkinderen? Ga dan voor een stormbaan. Ook de ouders kunnen natuurlijk meedoen. Maak de stormbaan een beetje nat, zodat je er makkelijk overheen kan glijden. Klim en klauter vervolgens over de verschillende obstakels die de stormbaan rijk is en kijk wie als eerste het einde van de stormbaan heeft bereikt. Die is de winnaar! Ook zijn er verschillende glijbanen te huur. Is het warm weer? Zet dan een zwembadje onder de glijbaan neer, zodat de kinderen lekker kunnen afkoelen in het water.

 

Clown Glijbaan XXL 8x4m huren

 

Sport en spel

Wil je naast het springkussen of de stormbaan ook nog spelletjes spelen of vind je een springkussen iets te veel van het goede? Dan hebben wij, van Springkussenverhuur Nederweert ook nog vele verschillende spelletjes in het assortiment voor jong en oud. Speel met zijn alle Jenga XL, kijk wie het lenigst is met Twister XXL of speel een Vier op een Rij XL. Voor de echte voetballers onder ons hebben we ook nog verschillende pannakooien en voetbalspellen te huur.

Meer informatie

Mocht je na het lezen van dit blog nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met de medewerkers van de klantenservice. Zij helpen je graag verder.


Over de auteur

Meer blogs

Reacties

test pro
maandag 2 januari 2023
test bericht
Een reactie toevoegen