Goedkoop springkussen huren in Nederweert? Bekijk onze top 3!

vrijdag 6 januari 2023 door Wilfred

Springkussenverhuur Nederweert biedt de beste springkussens aan, met een zeer ruim assortiment! Daarom hebben wij speciaal voor jou drie van onze goedkoopste springkussens op een rijtje gezet met de benodigde informatie! Bekijk ze vandaag nog!

 

Springkussen mini circus

Springkussen mini circus is één van de top drie springkussens die goedkoper is dan andere springkussens. Dit springkussen is een ware toevoeging op ieder evenement of kinderfeestje. Met een afmetingen van 3 bij 2 meter is er genoeg ruimte voor meerdere kinderen om te springen en te duikelen! De reden waarom dit springkussen in onze top 3 staat is, omdat het het goedkoopste springkussen is die wij in ons assortiment hebben zitten. Daarnaast vinden de meeste kinderen het circus erg leuk en kan je daar een thema feestje aan koppelen. Vanaf €65,00 per dag is dit springkussen te huur bij Springkussenverhuur Nederweert inclusief BTW. Bekijk vandaag nog alle mogelijkheden!

 

Springkussen mini seaworld overdekt

Springkussen mini seaworld overdekt is in principe hetzelfde springkussen als Springkussen mini circus. Bij dit kussen is het design wel anders, want dit springkussen is overdekt. Zoals de naam het al doet zeggen, heeft dit springkussen een zee-thema. Aan de binnenkant en aan de voorzijde van het springkussen staan meerdere zeedieren afgebeeld, die allemaal op een animistische manier zijn afgebeeld. Kinderen worden helemaal blij bij het zien van dit springkussen en zullen zich met 100% garantie vermaken. Het opblazen van het springkussen kost weinig moeite, met de bijgeleverde elektrische pomp is het springkussen snel en gemakkelijk op te bouwen. Mocht je hier hulp bij nodig hebben dan rekenen wij daar wel een kleine bijdrage voor. Huur dit springkussen vandaag nog bij Springkussenverhuur Nederweert en laat de kinderen genieten van een dag vol plezier! Vanaf €65,00 per dag kan dit fantastische luchtkussen al bij jou voor de deur staan!

 

Springkussen Feest

Springkussen Feest behoort ook tot de top 3.  Dit springkussen hoort bij de kleinste springkussens in ons assortiment. Dit springkussen heeft een afmeting van 3x2m. Dus is geschikt voor de wat kleinere kinderen of voor als je wat minder kinderne tegelijk wilt laten springen. Dit springkussen is te huren voor elk soort feest wat je te vieren hebt doordat het thema feest centraal staat. Vanaf slechts €65,00 per dag is dit fantastische springkussen te huur bij Springkussenverhuur Nederweert, inclusief BTW!

 

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben na het lezen van dit blog. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice. Zij helpen je graag verder!


Over de auteur

Meer blogs

Een reactie toevoegen