Maak kennis met onze 4 stoerste springkussens!

vrijdag 6 januari 2023 door Wilfred

Wil jij een super stoer springkussen huren, omdat je een tof themafeest organiseert of omdat jouw kindje gewoon super stoer is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een groot aanbod aan verschillende springkussens. Speciaal voor jou zetten wij in dit artikel onze vier stoerste luchtkussens op een rij. Welke past het beste bij jouw kindje en het feestje?

Bevind je in de ruimte met ons Space springkussen

Op deze bijzondere dag bevind jij je niet meer met twee voeten op de grond. Je zweeft namelijk in de ruimte waar je de beste salto’s, koprollen en handstanden kunt maken. Bevind je in de ruimte met ons Space springkussen en waan je tussen de sterren, ufo’s en ruimtewezens. Spring net zo hoog als André Kuipers en haal de raket op weg naar maan in! Verras jouw kindje met de ruimte en race samen naar het heelal.

Reis als een echte cowboy af naar het wilde westen

Spring op je paard, ga in galop door de tarwevelden en wees gewaarschuwd voor de slechteriken. Op pad naar de saloon. Spring met zijn allen er op los en maak er een echt feestje van. Klaar voor het avontuur in de saloon? Dit springkussen heeft een afmeting van 5x4meter en past daardoor makkelijk in je tuin. Het wilde westen is nog nooit zo dichtbij geweest!

Verover de zeven zeeën en versla de golven

Pas op! Er komt een andere boot aan! Lukt het jou om de gevaren die de zee met zich meebrengt te overwinnen en veilig op de plek van bestemming aan te meren? Als jouw kindje dol is op de zee, piraten, boten en actie dan is ons Springkussen Piraat met glijbaan absoluut een aanrader! Dit is een springkussen met veel details en een echte eyecatcher. Bevind je voor één dag niet gewoon in je achtertuin, maar op een piratenschip en glij van de glijbaan of bewaak de schatkist.

Meer informatie

Heeft u na het lezen van dit blog nog vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice. Zij helpen je graag verder!


Over de auteur

Meer blogs

Een reactie toevoegen